19 Ekim 2008 Pazar

DOMATESLİ BULGUR PİLAV

malzemeler
1 kuru soğan
1 yeşil biber
1,5 bardaklık pilavlık bulgur
1/2 kavanoz domates konservesi
2,5 bardak su
zeytinyağı
yapılışı
soğanlar ve biberler yağda sotelenir,üzerine domatesler ve su ilave edilir.karışım kaynayınca bulgur atılır ve kısık ateşte pişirilir.dinlendikten sonra servis yapılır.

ARTIK KEK PASTASI

Artan keklerimizi nasıl değerlendirebiliriz?Cevabı işte böyle :)Evde artıp kalan brownim vardı,bunları ellerimle koparıp küçük parçalar haline getirdim.Kare borcama bir kat yaydım.Üzerine ince dilimler halinde muz dilimleyip koydum,kalan keki muzun üzerine en üstte de bir paket kakaolu puding pişirip döktüm.Dondurucuda bikaç saat beklettikten sonra yedik :)Deneyin pişman olmayacaksınız..