1 Ekim 2008 Çarşamba

BAYAT EKMEK PİZZASI

1 adet bayat ekmek
1 su bardağı süt
1 adet yumurta
1 çay kaşığı kabartma tozu
100 gr kaşar rendesi
1 adet domates
2 adet yeşil biber
isteğe göre sosis veya sucuk
yapılışı:
Önce bayat ekmekleri küçük küçük parçalayalım.Sonra derin bir kapta süt,yumurta ve kabartma tozunu karıştıralım.Bu karışımın içine parçaladığımız ekmekleri koyup ve karıştıralım.Sonra kare borcamı yağlayıp bu karışımı tepsiye iyice yayıp, üzerine kaşar rendesini ,doğradığımız domates,biber ve sosisi karışık olarak koyalım.En üstünede bir çay kaşığı kekik serpip 30-35 dakika fırında pişirelim .Sıcak servis yapalım.