9 Eylül 2008 Salı

YOĞURTLU PATATES

Tembellik çok güzel birşey :)Tarif yazmayı hiç sevmiyorum bu sabah yoğurtlu patates yayınlayayım dedim ama hiç içimden gelmedi .Dünden çok yorucu ve de moral bozucu bir gün geçirdim.Sevgili arkadaşım o da antepli SAFİR msn açınca sordum sende var mı yoğurtlu patates diye o da evet deyince hoppp tarifi ondan çaldım :)
Şimdi tarife SAFİR den ulaşabilirsiniz.Bu arada sevgili gerçek dostlarım bloğumu yoruma yeniden açtım sizlerin isteği üzerine ama kimse yazmak zorunda değil.Zaten ben gerçek dostlarım için açtım ,onlar yorum yazsın diye..Bu arada tarifte haspirden söz etmiş arkadaşım,haspir gaziantep yöresine ait bir ot ve biz onu bu yemekte kullanırız.Bir de pirinçli böreğimiz var onda kullanırız.

12 yorum:

yildiz dedi ki...

Sevgili Oznur,sitenizi yeni gördüm.
Gercek dost adaylarindan biri olarak size yorum birakiyorum ve de karsilikli arkadas listelerimizde olursak sevinirim.

Bu yemegi daha önceleri de görmüstüm ama yapmak hic nasip olmadi.Hasbir olmadan yapsak olur mu acaba?Ya da hasbir´in nasil bir tadi var acaba?
Güzel günler diliyorum,sevgiyle ve dostca kalin...

Adsız dedi ki...

merhaba yogurtlu herseyi severim ellerine saglik hayirli ramazanlar...
deturkserecepten.blogspot.com
Emel

saniyesultan dedi ki...

ne de severim patatesli yoğurdu,ellerine sağlık canım.

Adsız dedi ki...

Yaaaaaaa
ramazanda yada iftara doğru dolaşmıyacaksın kardeşim böyle yemek bloglarına insanın iştahını 10 kat körüklüyor :))))
Çok güzel görünüyor amaaaa ellerine sağlık canım biraz elbasantava gibi olmuş bak bunuda mutlaka denemeliyim ama o bahsettiğin otun yerine kekik koysam olur mu eee nede olsa egeliyiz kekiksiz yapamıyoruz.......

Şeker Mutfak-Asia Asiye Aksakal dedi ki...

Sevgili arkadaşım, nerelerdesin gelmiyorsun, uğramıyorsun hıı. Gözden ırak olan gönüldende mi ırak oluyo :( şaka şaka, noldu sana? kime küstün, kim kırdı seni? Dün uğradım, aradım taradım ıı ıhhh yazamıyom. Şükür bugün açmışsın yorumu. Kim ne yaptı sana şeker?
Tembellik tabiiki çok güzel, iyi walla başımı kaşıyamıyorum çok iş var. ohh ayaklarını uzatmış, yapmayı bir tarafa bırak tarif bile yazmıyo. Bir bardak su ver de elinden su içeyimbarim, bu işleri de bırakıp yan gelip yatayım sonra. Ohh ne alâ :)))
Bende severim tembelliği laf aramızda:) Kendimi ödüllendirmek için sık başvurduğum bir yoldur :)))
Sevgiler...

Adsız dedi ki...

hırkız kuzu seniii

severim patatesin her halini seninde her halini

ellerine sağlık
sevgilerr

peynir hösmelimi dedi ki...

Merhaba acaba benide bir dost olarak kabul edermisin?edersen eger seni listeme eklemek isterim.
yogurtlu patateste harika.Ellerinize saglik.
Sevgiler.

MUTFAKISTAN dedi ki...

cigdemmmm tembellik yapma mutfaga gir ablana bayildigi o antep yemeklerini hazirla .Hem neden yorumu kapatiyorsun canini uzme her turlu yorum gelebilir silersin gider canim,antebin kuru baklavasini yapamazsan bari resmini ekle bayiliyorum ona coooook optum./yeliz tarifleri eklesin acacak yakinda /

elma şekeri dedi ki...

Ellerine saglik canim
Sevgilerimle.....

Adsız dedi ki...

canım arkadasım aslında hosuma gıttı bılıyomusun..
ben tarıf alıcan sanmıstım süpersın valla ben dusunemezdım... ellerıne saglık ...canım cektı yıne .....yarın yapmalı...gel beraber yıyelımmm

Unknown dedi ki...

ellerine saglik canim patetes yogutla cok yakisir.
selam ve sevgiler.

neslihan erzincan özgür dedi ki...

Sevgili Öznur, blogun yoruma yeni açıldı dimi,çünkü ben her gün girdim ve yorum bölümü yoktu,beğenimi yazamadan döndüm.Yaptığın herşey süper olmuş canım.özellikle güllaç harika.
ellerine sağlık .sevgilerimle...